Petit Hotel

Petit Hotel är en plattform dedikerad till att visa upp handplockade hotell exklusivt belägna i Sverige. Via deras hemsida kan resenärer utforska och boka unika vistelser, allt från charmiga bed-and-breakfasts på landsbygden till eleganta urbana boenden. De erbjuder ett kurerat urval av hotell, vart och ett utvalt för sin distinkta karaktär och personliga gästfrihet. Petithotel.se förenklar processen att hitta och boka dessa svenska semesterresor, och säkerställer att resenärer upplevelser minnesvärda vistelser.

Utvalda små hotell med förstklassig mat

2023 -

Vårt partnerskap

Vi på Visual Screens är stolta över att samarbeta med Petit Hotel och tillhandahåller kontinuerliga uppdateringar av deras hemsida. Genom att ta över tyglarna från de första utvecklarna sträcker sig vårt partnerskap till att utföra alla nödvändiga uppdateringar och modifieringar på webbplatsen. De flesta av våra förändringar består av front-end-designen av webbplatsen. Utvecklarna gjorde ett riktigt bra jobb med den bakre delen av webbplatsen, vilket gör vårt jobb enklare. Detta är någonting vi tar lärdom av och tar med oss i framtida projekt.

Oavsett om det handlar om att modernisera hela landningssidan, lägga till en helt ny sida eller ett hotell, eller ändringar för att förbättra funktionaliteten, arbetar vi hårt för att upprätthålla webbplatsens kvalitet och relevans.

Vi ser till att varje modifiering sömlöst överensstämmer med Petit Hotels vision. Vi är stolta över vårt pågående samarbete och strävar efter att stödja Petit Hotel i att erbjuda sina användare en uppslukande och problemfri upplevelse medan de utforskar unika vistelser över hela Sverige.

Hem

kontakt@visualscreens.se